Living free and writing

Wie is je schrijfcoach?

Mijn naam is Michèle Bevoort en met Free Your Inner Writer help ik mensen om hun boek in de wereld te zetten. Ik ben je schrijfcoach. Omdat schrijven heerlijk is! En omdat verschillende boeken uitgeven mij zelf enorm veel heeft gebracht. Ik heb jarenlange ervaring als auteur, redacteur, copywriter en ben  afgestudeerd als Levenstherapeut/coach.


Schrijven is locatie onafhankelijk en zo heb ik een aantal jaar geleden mijn huis verkocht en ben ik een tijdje de wijde wereld in getrokken. Ik heb op magische plekken in Bali en Spanje gewoond en in een heerlijk houten huis met groen uitzicht in Nederland. Living free & writing! Het enorm trotse gevoel toen ik mijn eerste boek in handen had zal ik nooit vergeten, en dat gun ik jou ook. Zo is Free Your Inner Writer niet alleen een online training, maar ook een platform voor support, inspiratie en motivatie. Want je hoeft het zeker niet alleen te doen, het schrijven van jouw boek!


Toen ik klein was schreef ik al 'boeken' in schriftjes en de droom om een boek te schrijven bleef altijd bij me. Ook al ben ik eerst jarenlang redacteur geweest bij verschillende glossy magazines als Marie Claire, dat boek kwam er. Sterker nog, het werden er meer. Toen mijn eerste boek in de winkels lag vroeg iemand me waarom ik het had geschreven. Het antwoord kwam uit mijn hart: omdat ik niet anders kon, het moest eruit! Veel mensen vertellen me dat ze ook de droom hebben om een boek te schrijven. Dat ze het gevoel hebben dat er een boek of verhaal in ze zit en ik geloof dat dit niet voor niets is. Ik hoop dat ik je kan inspireren om ook jouw droom waar te maken. Want een boek schrijven... is magisch! Bovendien brengt het schrijven je dieper in contact met jezelf en ook dat is een cadeau. Gun jezelf en toekomstige lezers jouw boek in de wereld.  

Je kunt mij en Free Your Inner Writer volgen via:

  • Artikelen op deze website die je helpen om jouw boek in de wereld te zetten (met plezier en gemak, yay!)
  • Wil je online of persoonlijke begeleiding, dan kan ik jouw schrijfcoach zijn via een training
  • Join the Free Your Inner Writer posse en blijf op de hoogte via mail 
  • Sprankelende motivatie en concrete schrijftips via Instagram en de Facebook Pagina 
  • Living Free and Writing vlogs met schrijftips voor jou. Op mijn YouTube kanaal
  • Een creatieve inspiratieboost op Pinterest 

    Leuk om je op één van deze plekken te ontmoeten! 

  Michèle