Living free and writing 

​Mijn naam is Michèle Bevoort en met Free Your Inner Writer help ik mensen om hun boek in de wereld te zetten. Omdat schrijven heerlijk is! En omdat verschillende boeken uitgeven mij zelf enorm veel heeft gebracht. Ik heb jarenlange ervaring als auteur, redacteur, copywriter en ben  afgestudeerd als Levenstherapeut/coach.


Schrijven is locatie onafhankelijk en zo heb ik twee jaar geleden mijn huis verkocht en ben ik een tijdje de wijde wereld in getrokken. Ik heb op magische plekken in Bali en Spanje gewoond en in een heerlijk houten huis met groen uitzicht in Nederland. Living free & writing! Het enorm trotse gevoel toen ik mijn eerste boek in handen had zal ik nooit vergeten, en dat gun ik anderen ook. Zo is Free Your Inner Writer niet alleen een online training, maar ook een platform voor support, inspiratie en motivatie. Want je hoeft het zeker niet alleen te doen, het schrijven van jouw boek!

Je kunt mij en Free Your Inner Writer volgen via:

  • Artikelen op deze website die je helpen om jouw boek in de wereld te zetten (met plezier en gemak, yay!)
  • Join the Free Your Inner Writer posse en blijf op de hoogte via mail 
  • Sprankelende motivatie en concrete schrijftips via de Facebook Pagina 
  • Living Free and Writing vlogs met schrijftips voor jou. Op mijn YouTube kanaal
  • Mijn liefde voor mooie beelden op Instagram 
  • Een creatieve inspiratieboost op Pinterest 

    Leuk om je op één'van deze plekken te ontmoeten! 

  Michèle