[VLOG] Wat ik doe voor ‘The Next Level’ en inspiratie, ook bij schrijven

Al ben ik in Nederland weer wat meer geland na ruim 2,5 jaar reizen als Digital Nomad, nog steeds reis ik veel. Ik combineer werk vaak met mijn reizen. Zo nam ik voor jullie een filmpje op in Zweden waar ik was om samen te komen met een creatief collectief waar ik inzit. Wat doe ik om mijzelf en mijn inspiratie steeds opnieuw te vernieuwen, verbreden en verdiepen? Bekijk het in deze video

Een creatieve reis naar Zweden

Sinds ik op Bali heb gewoond heb ik vele prachtige nieuwe mensen ontmoet waarmee ik mijn creativiteit deel. Zo zit ik in een groepje van prachtige Zweedse vrouwen waarmee ik een collectief vorm. We inspireren elkaar en geven elkaar authentieke feedback op onze creatieve projecten. Er zijn onderlinge uitwisselingen en samenwerkingen en ik ervaar dit als magisch. Ik wil je inspireren om andere creatievelingen op te zoeken in elk creatief proces, en dus ook als je een boek aan het schrijven bent. Sluit je aan bij een online community, ga naar workshops of lezingen van gelijkgestemden. Vorm je eigen creatief collectief… De mogelijkheden zijn eindeloos. En alles begint met het zetten van een intentie.

1+1=11, we versterken elkaar enorm als we naast en met elkaar creëren. Elkaar inspireren en authentieke feedback geven.

In deze video vertel ik je

Meer over mijn eigen creatieve proces en hoe ik mezelf steeds weer naar The Next Level breng. Dat ik dat dus niet alleen doe en nooit alleen zou kunnen op de manier waarop ik het nu kan. Ook vertel ik je meer over mijn Free Your Inner Writer workshops die in ‘the making’ zijn. Gewoon in Nederland hoor voor nu! 😉

Twijfel je of een boek schrijven iets voor jou is? Ik heb een uitgebreide PDF voor je gemaakt met zes vragen die je jezelf kunt stellen om dat helder te krijgen. Je kunt deze hier gratis downloaden.

No Comments Yet.

Write a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *