[Vlog] Hoe schrijf jij jouw boek? Zo kan het ook!

Eerder dit jaar was ik aan het werk in Kopenhagen. Hierbij een vlog vanuit deze inspirerende stad over de manieren waarop jij jouw boek kunt schrijven. Ik ga in op een manier die het schrijfproces een stuk leuker en gemakkelijker maakt. 

Yin & Yang: beide belangrijk tijdens het schrijven

Wat is Kopenhagen toch een heerlijke stad. De stad van Hans Christian Andersen de schrijver en dichter die vele prachtige sprookjes heeft geschreven. Eerder dit jaar was ik hier om te werken aan een aantal nieuwe projecten. In dit filmpje vertel ik je over een andere manier waarop jij jouw boek ook kunt schrijven.

Tijdens het schrijven van een boek zijn focus en actie belangrijk, maar ook kwaliteiten als ‘ontvangen’ en ‘moeiteloos’. Dit zorgt voor de juiste balans.

In deze video vertel ik je

Ik leg uit hoe Gabby Bernstein haar boeken schrijft en hoe jij je daardoor kunt laten inspireren. Want wat als de energie van een boek, de inspiratie, jou uitkiest? En dat er dus van je gevraagd wordt om de verantwoordelijkheid te nemen om het in de wereld te zetten? Zelf had ik dit gevoel al jaren voordat ik begon met boeken schrijven. Een soort fluistering in mijn hart, een diepgewortelde wens, een verlangen. Het feit dat ik heb geluisterd naar deze fluistering en mijn boeken ben gaan schrijven, geeft me nog steeds een gevoel van kracht, voldoening en geluk. Ik hoop dat dit filmpje je inspireert.

Twijfel je of een boek schrijven iets voor jou is? Ik heb een uitgebreide PDF voor je gemaakt met 6 vragen die je jezelf kunt stellen om dat helder te krijgen. Je kunt deze hier gratis downloaden

No Comments Yet.

Write a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *