[VLOG] Digital nomad en hoe schrijf jij (jouw boek) nog beter?

Na 8 maanden Bali woon ik nog steeds tijdelijk op verschillende voor mij fijne plekken. Toen ik dit filmpje opnam in een huisje met groen uitzicht in Nederland. Living free and writing. Ik laat jullie wat meer van mijn vrij en blije leven zien en geef natuurlijk een tip voor ieder die (een boek) schrijft. Hoe kun je nog beter schrijven dan je al doet? Je ziet het in deze video.

Mijn vrije schrijvende leven op dit moment

Al woon ik inmiddels alweer middenin een creatieve stad, hiervoor woonde ik in een fantastisch houten huis met groen uitzicht en koeien in mijn achtertuin. Het is voor mij een luxe om op dit moment precies de juiste plek te kunnen kiezen die past bij de fase waar ik inzit. Voor mij is vrijheid om in elk moment te kunnen kiezen wat mijn hart me ingeeft, zonder gehechtheid of belemmeringen door angsten. Voor nu kies ik veel reizen en geen vaste plek, en op een zeker moment kies ik vast weer anders. Wanneer mijn hart me weer iets anders aangeeft. En natuurlijk is schrijven locatie onafhankelijk en kan ik het dus overal doen waar ik wil. Ik heb alleen WiFi nodig en mijn laptop.

Voor mij is vrijheid om in elk moment te kunnen kiezen wat mijn hart me ingeeft, zonder gehechtheid of belemmeringen door angsten.

In deze video ontdek je:

In deze video vertel ik je hoe ik zelf aan een nieuwe schrijf-dag begin en hoe ik daardoor nog bezielder en meer verbonden kan schrijven. Als het je aanspreekt, probeer het eens! Je zult merken dat het een verschil maakt.

 

Twijfel je of een boek schrijven iets voor jou is? Ik heb een uitgebreide PDF voor je gemaakt met zes vragen die je jezelf kunt stellen om dat helder te krijgen. Je kunt deze hier gratis downloaden.

is-een-boek-schrijven-iets-voor-jou

No Comments Yet.

Write a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *