Maak je droom waar en schrijf je eigen boek

Een online training van 8 weken door auteur & coach Michèle Bevoort

Droom jij over het schrijven van een boek?
Wil jij graag een boek schrijven, maar weet je niet goed hoe en waar je moet beginnen? Hoe je er tijd voor kunt maken? Kun je nooit het goede moment vinden om te starten? Ben je begonnen, maar blijft het liggen?
Blijf je jouw droom hierdoor steeds maar uitstellen, maar voelt dat diep van binnen eigenlijk niet fijn?
Ik weet hoe je je voelt.  
● ○ ●
Omdat het schrijven van een boek een groot project is, kan het fijn zijn als iemand je bij de hand neemt en je stap voor stap door het proces begeleidt. Zodat je weet waar en hoe je moet beginnen en wat elke volgende stap is. Zodat het niet meer overweldigend is, maar je het gewoon gaat doen.

Free Your Inner Writer is een online training om je te helpen je boek in de wereld te zetten en zo jouw droom waar te maken. De wereld wacht op jouw verhaal, boodschap of expertise. Jij hebt met jouw boek iets waardevols te brengen aan anderen. Laat me je helpen en doe mee met de 8-weekse online training.
 ○ ●
De training is gebaseerd op een praktische en heldere methode waardoor jij jouw boek met plezier en gemak schrijft! Het is jouw eigen online schrijfcoach. Ik geef je concrete schrijftips en help je met praktische uitdagingen, zoals het maken van tijd en een planning. Ook het aanbrengen van structuur, het vinden van inspiratie en het vinden van een uitgever. Zo heb je houvast en een kader om stap voor stap jouw boek helemaal af te maken. Door het maken van de oefeningen kom je steeds verder met je boek. Dus niet: eerst deze cursus doen en dan beginnen. Je gaat meteen aan de slag!

We nemen, als dat nodig is, samen blokkades weg die tijdens het schrijven van een boek kunnen ontstaan. Denk aan uitstelgedrag, faalangst of writer's block. Thema's die je soms ook herkent vanuit je dagelijkse leven. Deze training brengt dus meer dan alleen jouw boek in de wereld, deze training en het schrijven van jouw boek brengt je dichter bij jezelf.
 
Als het schrijven van een boek ook jouw droom is, maak het dan nu waar!

Het resultaat

Een boek schrijven met behulp van deze training brengt je meer dan alleen praktische hulp bij het schrijven van je boek.
Wat is het resultaat als je deze training volgt?

Jouw boek in de wereld!
Inspiratie
HEEL veel plezier
Stromende creativiteit
In je kracht!
Gezien en gehoord (durven) worden
Je bent in verbinding met je hart en intuïtie
Anderen inspireren of helpen met jouw verhaal of boodschap
Mensen echt raken met jouw boek

Schrijf je boek met plezier en gemak

WIE IS JE SCHRIJFCOACH?


Mijn naam is Michèle Bevoort en ik  werk al bijna twintig jaar als redacteur/journalist/creative copywriter en auteur.
Schrijven is mijn vak. Daarnaast ben ik gediplomeerd Levenstherapeut/coach.

 • Elf jaar in vaste dienst bij Sanoma Uitgevers voor tijdschriften als Viva, Cosmopolitan en Marie Claire
 • Al jaren freelance voor vele websites en tijdschriften als Santé, JAN, Happinez, Grazia, Flow, Elegance, Feeling, Flair, Het Parool, Wendy Magazine, Libelle, Viva en veel meer
 • Ik werk als creative copywriter en content manager voor diverse grote bedrijven als Samsung Electronics, Superfoodies en Menzis Zorgverzekeringen en werk achter de schermen voor verschillende internetondernemers als Jesse van der Velde, Amber Albarda en Dolly Heuveling van Beek
 • Als auteur schreef ik verschillende boeken waaronder I Love Me en Voel je Sparkle, en ik heb een serie bewuste reisgidsen opgezet en geschreven (Puur)
 • Als auteur schreef ik daarnaast verschillende boeken als ghostwriter
 • Ik doe redactiewerk voor uitgeverijen en geef hen advies met betrekking tot manuscripten
 • Ook ben ik gediplomeerd coach & therapeut en heb ik regelmatig met groepen gewerkt. O.a. via inspiratiesessies en retreats (bijvoorbeeld op Ibiza)

Hoe meer jij innerlijk in balans bent, hoe moeitelozer het schrijven gaat

De modules

1

WEEK 1: DE VOORBEREIDING EN EERSTE OPDRACHTEN

Welkom en de inleiding - Hoe gebruik je deze cursus? // De eerste vraag om jezelf te stellen: waarom? // De tweede vraag om jezelf te stellen: waarom niet? // Maak tijd en een planning: laserfocus en commitment.

Intentie bij deze module: "Na deze week weet ik precies waarom ik mijn boek in de wereld ga zetten en heb ik tijd vrijgemaakt in mijn schema om dat met focus te doen. Bovendien heb ik een haalbare planning en een deadline"

2

WEEK 2: IDEE EN INSPIRATIE

De valkuil van de mind: veel denken, maar niet doen // Inspiratie: hoe vind je een onderwerp? //
Schrijven vanuit flow: laat het denken los

Intentie bij deze module: "Na deze week heb ik mijn onderwerp helder en barst ik van de inspiratie"

3

WEEK 3: VAN DROOM NAAR WERKELIJKHEID

Research: kennis vergaren en de inhoudsopgave // Fantasie: oefen met verwondering //
Schrijftips: pas mindfulness toe en schrijf beeldend

Intentie bij deze module: "Na deze week heb ik research gedaan, de inhoudsopgave gemaakt, kijk ik met verwondering naar de wereld om mij heen
en vergeet ik niet te genieten van de kleine dingen van het leven"

4

WEEK 4: JOUW STEM LATEN HOREN

Authenticiteit: wat is jouw unieke stem en schrijfstijl? // In je kracht: wat is jouw superpower? // 
Schrijftips: storytelling en pitchen

Intentie bij deze module: "Ik maak mezelf niet kleiner dan ik ben, ik laat mijn stem horen en daarmee inspireer ik anderen"

5

WEEK 5: JE BOEK KOMT TOT LEVEN

Alleen vs samen: waardevolle tijd met jezelf en cocreatie // Achterflap en inleiding schrijven: wie is jouw ideale lezer? //
Schrijftips: vertelvorm, passie & je personages levendig maken

Intentie bij deze module: "Deze week zorg ik goed voor mezelf en geef ik mijzelf alles wat ik nodig heb om op een fijne manier te kunnen schrijven.
Ik weet wie mijn ideale lezer is en maak deze levendig"

6

WEEK 6: POSITIEVE DISCIPLINE

Positieve discipline: de balans tussen 'te streng' en 'uitstelgedrag' // Angst: de innerlijke criticus en perfectionisme //
De titel van je boek!

Intentie bij deze module: "Ik doe wat ik te doen heb om mijn boek in de wereld te zetten. Ik doe dit op een moeiteloze manier en met positieve discipline"

7

WEEK 7: PLEZIER BEHOUDEN EN LIEF VOOR JEZELF ZIJN

Blijf in beweging: lief voor jezelf zijn // Plezier behouden (zeker nu je al zo ver bent): durven ontvangen //
Schrijftips: kill your darlings, plot en het einde

Intentie bij deze module: "Deze week heeft plezier mijn prioriteit. Ik doe dat wat mij laat stralen en weet dat ik op die manier meer te 'geven' heb.
Ik ben lief voor mezelf en blijf in beweging zodat mijn boek steeds verder af komt"

8

WEEK 8: JOUW BOEK IN DE WERELD!

Uitgeven: verschillende mogelijkheden op een rij // PR & marketing: van persbericht tot promofilmpje //
Promoten: durf zichtbaar te zijn // Tot slot: loslaten en onthechten (ook van lof en kritiek)

Intentie bij deze module: "Na deze week heb ik helder hoe ik mijn boek het liefst zou uitgeven. Ik heb een promotieplan gemaakt en durf mijzelf zichtbaar te maken!"

Wat krijg je?

 • Acht weken lang elke week toegang tot een nieuwe module
 • PDF: het lesmateriaal als PDF
 • AUDIO: het lesmateriaal als audiobestand (zodat je kunt kiezen of je liever leest of luistert)
 • VIDEO: elke week een uitgebreide instructievideo
 • WERKBLAD: met oefeningen. Hiermee ga je direct beginnen met het schrijven van je boek.
 • Je hebt altijd toegang tot de cursus en kunt deze dus, ook na de acht weken, in je eigen tempo volgen

100% garantie


Mocht je na de aankoop besluiten dat de online training Free Your Inner Writer toch niet bij je past, dan heb je garantie.
Opzeggen dient wel binnen zeven dagen via mail te gebeuren (dus voor je toegang hebt gekregen tot module twee. En voordat we begonnen zijn met persoonlijke coaching). Dan storten we het cursusgeld zonder vragen terug. Dit bieden we aan omdat we geloven in het programma en dat je er veel aan zult hebben.

Over Michèle


Ik ben iemand die geniet van de magie van het leven. Mijn eigen reis van persoonlijke ontwikkeling en bewustwording heeft me geholpen om meer balans en ‘sparkle’ te vinden. Het heeft me geholpen om mijn dromen te bevrijden en deze meer te leven. Zo heb ik een aantal jaren op fantastische plekken gewoond als Bali en Ibiza. Vanaf daar kon ik ook gewoon mijn schrijfwerk blijven doen. 


Schrijven is mijn vak: ik werk al zeker achttien jaar als redacteur/journalist/creative copywriter en auteur. Lange tijd vast op redacties van tijdschriften als Cosmopolitan en Marie Claire, en sinds jaren freelance voor verschillende tijdschriften, kranten, websites en bedrijven. Ik doe veel redactiewerk voor uitgeverijen en geef hen advies met betrekking tot manuscripten. Ik heb twee boeken geschreven over persoonlijke ontwikkeling en bewustzijn:
I Love Me en Voel je Sparkle. En samen met een freelance collega en een grote uitgeverij heb ik een serie bewuste reisgidsen bedacht, opgezet en geschreven onder de naam Puur Reisgidsen. Daarnaast heb ik boeken geschreven als ghostwriter. Dat betekent dat ik vele malen het hele proces heb doorlopen van het schrijven van een boek. Al die ervaring en expertise wil ik graag doorgeven aan jou, zodat je het wiel niet meer hoeft uit te vinden, en jij met hulp van deze training jouw eigen boek nu echt gaat schrijven en uitgeven.

Ik doe dit niet alleen vanuit mijn vakgebied als schrijver, maar ook als gediplomeerd Levenstherapeut/Coach.
Naast alle praktische tips & tools kijken we samen naar blokkades die je eventueel tegenkomt tijdens het schrijven van je boek en ik begeleid je daar graag doorheen. Zodat je na deze training niet alleen jouw boek in de wereld zet, maar hopelijk ook veel inzichten, inspiratie en kracht hebt verworven. Ik hoop dat jij jouw boek gaat schrijven en daarmee je droom gaat waarmaken!

If a story is in you, it has to come out

- William Faulkner

Ervaringen


Tijdens het schrijven van mijn boek Liefdevol Leven heeft Michèle mij begeleid als schrijfcoach en heb ik haar online training Free Your Inner Writer gevolgd. Ik vond het lastig om structuur aan te brengen in het schrijfproces, als ik op een gepland moment ging zitten om te schrijven, had ik vaak geen inspiratie. Later merkte ik dat het met gebrek aan creativiteit te maken had en Michèle hielp mij om het creatieve proces op gang te brengen. Ook het indelen van de hoofdstukken van mijn boek vond ik een uitdaging, het is zo’n enorm project en het was één grote brei in mijn hoofd. Michèle heeft geholpen om daar overzicht in te krijgen en structuur in aan te brengen.

De training bestaat uit 8 overzichtelijke modules met heldere uitleg en duidelijke opdrachten waarin Michèle je stap voor stap begeleidt in het schrijfproces. Wat ik heel prettig vond, was dat Michèle zelf alles vertelt en uitlegt in haar filmpjes en je de informatie daarnaast kunt lezen in het trainingsmateriaal (downloads) en luisteren in de audio opnamen (podcasts). Daardoor had ik de vrijheid zelf te kiezen welke vorm mij ieder moment het beste paste.

Het was heel prettig om tussendoor coaching sessies te hebben via Skype omdat ik gedurende het schrijfproces ook een paar keer ben vastgelopen. Michèle hielp mij dan iedere keer weer back on track.
Ze motiveerde mij om verder te schrijven, dacht mee en gaf feedback op geschreven stukken. Dat gaf mij iedere keer weer vertrouwen in mijn eigen schrijfkwaliteiten en gaf me het enthousiasme om verder te schrijven.

Michèle heeft duidelijk expertise als auteur en schrijfcoach. Naast haar fijne persoonlijkheid, flexibiliteit en geduld is ze enorm daadkrachtig en daardoor fantastisch om mee samen te werken. Ik beveel Michèle en haar Free Your Inner Writer training van harte aan, voor iedereen die een boek wil schrijven!


Sacha Entius Auteur Liefdevol Leven, Leef het leven dat je écht wilt 


Michèle heeft mij feedback gegeven tijdens het schrijven van mijn boek. Het schrijven van mijn (eerste) boek was een heel proces met veel onzekerheden. Alles is nieuw en ik kwam twijfels tegen over mijn boek en hoe deze ontvangen zou worden.

Wat mij heel erg aanspreekt aan de feedback van Michèle is dat zij naast constructieve feedback ook positieve feedback gaf. Uiteraard kan er veel worden verbeterd, maar er zijn ook altijd positieve punten. Deze licht zij heel motiverend en uitgebreid toe en dit vond ik heel fijn. Zij onderbouwt ook waarom ze dingen 'goed' vindt of wanneer iets kan worden verbeterd. Dit maakt haar uniek, verfrissend en buitengewoon. 

Als jij voor een top boek gaat en kritische, constructieve én positieve feedback wil hebben van een succesvol auteur, dan raad ik Michèle Bevoort van harte aan!


Sebastiaan Herkemij - Auteur De DC Code,
Tien sleutels om jouw droomcarrière te kraken


There is something about Michèle that is just simply magic; it's the space that she holds through the way she is listening. Her presence is so very simple, soft, straight forward and powerful, all in one embrace. The sense I have is that my book gets to grow deep deep roots due to her sessions, because she can hear me to the core of the experiences and inspirations I bring in. My book also gets to be dressed with wild wide wings, as she has a boundlessness to her vision of what is possible to share. 

The most beautiful thing of it all, is that I also feel how all said above not only applies to my book or work, but to all of me as Michèle knows that the deeply lived personal life is the work, and the other way around. Around her I feel whole, seen and with no end to the expansion of it all.


Susanna Nova - Spirited Living, The wonder of rituals