[VLOG] Hoe open je jezelf voor inspiratie?

Eerder dit jaar was ik in New York voor nieuwe inspiratie. Hierbij een vlog vanuit deze bruisende stad over jezelf openen voor inspiratie, verwondering en vrijheid tijdens het schrijven van jouw boek!

Inspiratie opdoen in New York: mijn inzichten

Reizen vind ik rijkdom. Op reis zie je jezelf en je leven weer even van een hele andere kant en dat levert vaak mooie inzichten op. Al vond ik de kloof tussen arm en rijk hier enorm voelbaar op het moment, New York blijft voor mij een geweldige bestemming. Ook dit inspireerde mij juist om dat in de wereld te zetten wat ik te brengen heb en daarbij verantwoordelijkheid te nemen voor mijn positieve bijdrage als klein deel van het geheel om de wereld iets mooier te maken. Tegelijk is dit een stad met zoveel energie, een stad waarin je voelt dat alles mogelijk is. Tijdens deze reis had ik een aantal inzichten over jezelf openen voor inspiratie en verwondering, iets wat belangrijk is tijdens het schrijven van een boek.

Tijdens het schrijven van een boek zijn actie en ontspanning minstens even belangrijk.

In deze video vertel ik je

In deze video deel ik de inzichten die had in New York en wat er nodig is om je weer te openen voor inspiratie en verwondering. Ik had zo’n mooie ervaring, gewoon op straat en realiseerde me daardoor weer wat eigenlijk belangrijk is. Ook vertel ik over de juiste balans tussen actie en ontspanning, want tijdens het schrijven van een boek zijn beide minstens EVEN belangrijk.

Twijfel je of een boek schrijven iets voor jou is? Ik heb een uitgebreide PDF voor je gemaakt met 6 vragen die je jezelf kunt stellen om dat helder te krijgen. Je kunt deze hier gratis downloaden

No Comments Yet.

Write a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *